Ensimmäinen hääpäivä on melkein lopuillaan. Aamusta sisäinen herätyskello herätti 7.20 ja äkkiä ylös herättään tyttöä, ku ei ollut vielä tullut alakertaan. Hällä oli koulupäivä tänään. No ei sen jälkeen untakaan enää saanut ja isäntä siinä anto jo lahjan. Sain aivan ihanat korvikset. Punaisella kivellä varustetut rengasketjut.
Muuten ei mitään erikoista tehty, vaikka alunperin oli tarkotus johonki mennä, mutt ku missään lähellä ei ollu mitään erikoista ja poika ilmotti menevänsä Tuiskulaan, niin jäätiinki kotia, ettei tytön tartte olla yksin. No, ei sen tarttekkaan, sillä on jo yökaveri.
Äskettäin katottiin huuma, ku siinä oli yks ystävä yleisössä, mutt harmi, hän ei päässy loppukilpailuun. Ois kyll oikeesta ansainnu sen mahollisuuden. Mä en ois kyll tienny loppukysymyksen vastausta, ett arvata ois pitäny. Sitä en tiijä, oisko osunu kohalleen, jos ois ollu kisasa.
Pistelyt myös edistyneet taas päivän aikana. Vielä kaks vapaata ja edistyy taas lisääki. Kerkeää vähä enemmän tekemään, ku vapaalla on. Muutenkaan enään, ku neljä päivää töitä ja sit alkaa talviloma. Ukkohallaan lähetään sit käymään jossain välisä, riippuu vähä säätiedotuksista. Pitäs olla kuiteski hyviä ilmoja, ett sais ulkoilla oikein kunnolla.
Vielä iltaohjelmana pyykinpesua ja pistelyä telekkarin ohella, sithän se on jo yö ja nukkuun joutaa.