Tänään ilmesty meijän kauppaanki lehti, joka oli pakko saaha. Lehtipisteen edustaja kävi tuosa joku aika sitte ja kyselin siltä Labores de Ana Collectionia, ett saisko sen kautta, etes ihtelle. No saahan sen. Pomo sit sano, ett otetaan sit ainaki toinen kappale myyntiin, ku sanoin, ett sitä ei mistään täältä etes saa. Jouduin sit välillä siitä meneen pois ja ku takasi jouduin, niin pomo sano siinä, ett otetaan toinenki lehti. Se ei tullu siinä sillo selväks, mikä toinen lehti, mutt tänään se selvis.

1967972.jpg

Tämä lehti. Ihastuin heti tuohon siniseen tuulimylly / aakkostauluun. Ja sisustaan, ku pääsin tutustuun, niin sielähän oli vaikka ja mitä. Kaikkee pitäs päästä kokeileen. No katotaan, mitä saan aikaseks sit joskus.
Eilettäin piti pojanki alottaa autokoulu, mutt sillä loppuki koulu jo puoli kolme, niin ei jaksanu jäähä oottaan viiteen asti, ku koulu ois alkanu. Sano kyll jonku kaverinsa sanoneen, ett sinne pitää ilmottautua ja eihän se oo ilmottautunu, mutt ei ne ois varmastikkaan pois ajaneet, jos ois sinne menny. No ens kuusa kerkee alottaan kans, eihän sen kortin oo pakko olla sillo taskusa, ku täyttää. Ja kerkee sen ajaa kahesa kuukaudesa.
Viime viikonloppuna ois ollu käsityömessutki Seinäjoella, mutt eihän sinne päässy, ku piti olla viikonloppu töisä. Ens viikonloppu ois kyll vapaa, mutt se on myöhästä, ainaki tuolta kantilta.
Tuosa joku aika takaperin, isäntä puhu, ett jostain tuosta eteläpohjanmaalta sais peräkärryjä halvalla. Noin 300 euroa halvemmalla, ku täältä. Sanoinki sitt joskus myöhemmin, ett sitt, ku mennään hakeen sitä peräkärryä, takas tullesa käyään Kauhavan Kangas-Aitasa lankaostoksilla, ett meillähän on kärry, mahtuu varmasti kyytiin. Taas tästä eteenpäin joku päivä, isäntä totes, jos ei sit kuiteskaan hakis sitä kärryä. Olikohan tuolla mun sanomisella jotain tekemistä asian kans ;)? Todennäkösesti se kärry pitää kuiteski jostain hakea jossain välisä, kuhan ny ensin rahat on kasasa sitä varten.