Kävin sit ostaan hautajaisvaatteet ja housut piti ottaa kokoa 36. Jee. En etes muista, millon vuonna ollu ton kokoset housut viimeksi. Niin ja paitaki on S. Paitsi työhousut mulla on koko ajan ollu 36, mutt ny neki alkaa valumaan kummallisesti päällä ja saa olla koko ajan niitä nostelemasa. Sanoinki jo tänään työkaverille, ett pitää laittaa kohta henkselit.
Joo, ei varmaan teistäkään oo helppoo lukea, mutt mun on pakko kirjottaa, se kuiteski helpottaa, ku en kehtaa koko aikaa isäntääkään asialla kiusata, ei silläkään helppoa oo. Kiva on ollu kuiteski lukea teijän kannustuksia ja myötäelämisestä.
Tuostapa tuliki yhtäkkiä mieleen, ett ANTEEKSI LILLI, huivisi on yhäedelleen tuosa tuolilla. En oo saanu siitä vieläkään matkaan, vaikka synttärisiki tulee just vastaan. Vieny tuo Inka juttu niin mukanaan, ettei muuta taho muistaa. Mutt vielä mä lähetän sen, ei kerkee kuiteskaan synttäreiksi, mutt jospa ennen etelänmatkaa, niin saat vetää vällyt niskaan, ku sielä sataaki yllätysyllätys lunta. Se on tää kasvihuoneilmiö. Täälä melkein kesä ja sielä talvi.