Musta on tullu pelkuri ton Inkan tapauksen jälkeen. Eilenki, ku lähin töihin ja tyttö oli jo tullu koulusta, ikkunasta kättä puisti ja yhtäkkiä tuli semmonen ajatus, ett se saatto olla viimenen kerta. Muutenki koko ajan pelottaa, ku tenavat johonki menee, tuleeko ne takasi. Huomena mulla on aamutuuri ja poikaki joutuu menee skootterilla linkkuasemalle ja joka paikka aivan peilikirkkaalla jäällä. Jos ei satu naapurinpojalla alkaan kans aikasemmin koulu, niin vois niiden kyydillä päästä. Tää on kauheeta, en mä omasta, enkä isännän puolesta pelkää, ainakaan toistaiseksi, mutt tenavien.
Hain tänä aamuna sit napit (2kpl) tk:sta, ku tenavat kylälle vein. Lääkäri sano eilettäin jättävänsä ne "koppiin", ett voin hakee millon vaan. Ny on sit kaks 5 mg Diapamia. Ohjeena mukana luki 1/2-1 tunti ennen hautajaisia, tarvittaessa illalla toinen. En muista aikanaan Johanneksen hautajaisisa, minkä vahvunen se pami oli. Otin sitä ensin puoliskan, mut jouduin sen toisenki puoliskan ottaan myöhemmin.
Tänään on päivätuuri ja pitää käydä sit töitten jälkeen ostaan ne housut ja meinasin, ett jos paidanki samalla. Meinattiin sit kuiteski isännän kans, jos mentäs sinne muistotilaisuuteen, ku ei haudalle tartte mennä ollenkaan. Niin, Inka polttohaudataan. Ja tyttöki aiko laskea kukat arkulle kirkosa kavereidensa kans. Parhaimmilla ystävillä on kaikilla omat kimput ja sitten on koulun oppilailta toinen. Kaikki myös osallistuivat siihen oppilaitten kukkalaitteeseen.
Eilettäin oli tytöt olleet Inkan kotona suunnittelemasa ja kertaamasa ohjelmaa. Tyttö toi kuvan, joka myös tulee seurakuntatalolle, joska skannasin kaheksan uutta kuvaa. Muutamalle ystävälle ja koululla tekevät jonkunlaiset "adressit" Inkan vanhemmille. Tyttö sanoi sitä adressiksi, vaikka siihen tulee se Inkan kuva ja joitain runoja. Kaunis ajatus heiltä tehdä vanhemmille muistoksi tuommoinen. Ja koululle ne tekee kans jotkut isot julisteet molemmista oppilaista.
Taas nää jutut oli tätä :(