Eilettäin olin saanu kaks viestiä postilta töisä, ku olin vielä. Tänään sit menin heti aamulla hakeen paketteja kyliltä ja tämmösiä sain.

1986190.jpg

1986198.jpg

Persikan värinen on puuvillalankaa efektein kyyditettyä. Aivan ihana pitsineule varmaan tulee, kuhan ny saan mallin katteltua ja kudottua sen joskus valmiiksiki. Sininen on kans outo kaveri, Pamela lanka. Saa nähä mitä siitä joskus tulee, todennäkösesti kans joku paita. Ja sit tuo ruskea yks vyyhti on sitä koirankarvalankaa. Ei se hirveen pehmeetä ollu, mutt angoramaista kuiteski. Seki vielä arvotus, mitä siitä tulee. Siinä luki, ett reumaattisiin vaivoihin auttas kans. Mulla ei kyll niitä oo, mutt sit jo mietin villasukkiaki siitä. Oisko ne lämpymämmät, ku tavallinen villalankasukka? No katellaan.
Porukat, ku kotevuu, lähetään vielä Ykaan katteleen, jospa mä saisin uudet työkengät ittelleni ja toinen juttu, mitä pitää kattoa, on tuolille laitettava hierova alusta. Tiijä häntä, mikä se on oikealta nimeltään, mutt OPH Nordica valmistaa sellasia. Isäntä oli kokeillu istua sellasesa vähä aikaa ja sano sen olleen tosi mahtava. Oishan se, ku ois hieroja aina saatavilla. Kärkkäisellä se oli maksanu 169 euroa, Halpa-Hallista en tiijä, mutt sielä niitä on kans. No jospa sit illalla ois hierojaki talosa.