Raskas, mutt ihana postipäivä tänään ollu. Arvontapalkinto Lennulta tuli perille. Kiitos ja kumarrus. Ja se oli miljoona kertaa ihanampi livenä, ku kuvasa, jonka näin. Valitettavasti vielä en voi tarjota siitä kuvaa näytille, ku kamera ilmotti battery empty, ku olin kerenny yhen kuvan ottaa. Ehän mä muistanu sitä latata viime kerran jälkeen, ku alko jo punasta vilkuttaa. Kuvaa myöhemmin, ehkä tänään, ehkä vasta huomena.
Melkein heti töitten jälkeen lähtiin taas puolukkaan. Mentiin tuonne vanhan kaatopaikan tien varteen. Kaks ekaa stoppia oli turhia ja ajanhukkaa, mutt kolmas natsas. Ja sielä oli aivan sairaasti puolukkaa. Huomena mennään jatkaan just samaan paikkaan. Isäntä teki kyll ny vähä ennen lähtöä tuttavuutta kyynki kans. Pieni polonen värjötteli mahtavalla puolukkamättäällä ja isäntä alko siirtään jotain keppiä, ku toinen "keppi" liikahti. Se oli sentin pääsä isännän sormesta, eikä yrittänykkään mitään. Kokeiltiin sitä vähä kepilläki, mutt ei se yrittäny siihenkään napata. Jätettiin mätäs ja käärme rauhaan ja eipä aikaakaan, ku se oli kadonnu. Saatiinpa vielä seki mätäs poimittua. Ny on varmaan puolukkaa jo yli 30 kiloa, ku eilen punnittiin ja sillo oli 22 kiloa, tänään tuli lisää repullinen ja vähä toista ämpäriä. Huomena pitääki laittaa uus laatikko puolukoille, ku tuo lamppulaatikko on ny täynnä.
Ny aion istua lopun iltaa sohvan nurkasa ja virkata. Muuta ei kyll enää jaksakkaan, on aivan naatti. Johan tuota on mentykki tukka putkella aamukuudesta asti.