Ei leikattu pojan jalkaa. Lääkäri suositteli mittatilaustyönä tehtäviä pohjallisia. Jalan asento on sen verran väärä, ett aiheuttaa känsän luun päälle. Oli se luuki vähä isompi, ku normaali, muttei aiheuta toimenpiteitä ainakaan toistaiseksi. Ei kuulemma noin nuorelle kannata sellasta toimenpidettä tehdä, ku ei tiedä, meneekö se jopa pahemmaksi, jos leikkaa. Ja parempi niin.
Ootellesa siinä vuoroa lekurille, soi jonku puhelin siinä, sai surullisia uutisia siinä hän, joku jääny auton alle. Nyt luin iltiksestä, ett 9 vuotias poika kuoli siinä linja-autosta jäädessään pois. Kauheita juttuja aina sattuu.
Lomajutut menee ny kyll aivan pokattiin. Mulla on loma, kesäkuun eka viikko ja heinäkuun vika ja elokuun kaks ekaa viikkoa. Ny ku isäntä tuli töistä, viestiä sen työpaikalta, vanha puoli laitetaan kiinni juhannukselta ja sillo alkaa loma. Eli jos näin mennään, niin yhteistä lomaa meillä ei oo. Isäntä tuosa jo kyll meinas, jos pitäs sit pekkasia elokuun alusta. Ja samon toinen työkavereista tarttis loman kans vasta elokuusa. Ny menis eka kerran lomat aivan poskelleen. Oishan siinä se etu tieteski, ettei rahaa palas niin paljo, mutt ku loma on loma. Ja se ei tasan niin lomalta tunnu ollenkaan, jos ei pääse etes missään reissusa käymään. Eikä sitä yksin mihinkään kauemmas halua etes lähtä. Vähä meinaa pistää vihaksi.