En muistanu viime kirjotukseen mainita mun kauheesta kardinaalimunauksesta. Meinasin, ett saan topin valmiiksi, mutt ei tuukkaan kauppoja, mulla jäi viimenen kerä kotia. Yes, kylläpä mä oonki viisas. Muuten se ois kyll valmiiksi tullukki, mutt tehhäänpä se sit kotona loppuun. Kummipojan sukat valmistuu myös kohta, riippuu siitä, kuin pitkät varret niihin saa tehä.

Lauantaina ajeltiin tuonne Tammisaareen ja siitä katteleen Raaseporin linnaa. Kuvia ei ny luvasa, ku kameran ja tietskan välinen piuha jäi kotia. Muuten ei sit kuiteskaan missään oikeestaan oo käyty, ku on ollu niin lämminki, ettei oo pahemmin jaksanu liikkua. Ja jo eilen illalla harmitti kauheesti, ku ei käytykkään sielä markkinoilla, ku jonku blogista bongasin, ett sieltä ois saanu lankaaki. Ei muuta syytä, muttku lankaa ois voinu tarttia. Ukot lähti tästä just Turkkuseen Motonettiin ja mullahan ei oo sinne mitään asiaa, ku autoista niin paljo ymmärrän. Sit ku ne tulee, mennään isännän kans käymään sen velipojalla kyläsä. Iltasella lähtään sit talon emännän kans Ikeaan, ainaki kynttiläostoksille. Huomena lähtäänki varmaan ajeleen kotia päin, ku talon emäntä pääsee töistä. Jos hää vaan jaksaa, muusa tapauksesa siirtyy keskiviikkoon.

Meijän lomat alkaaki oleen sit loppupuolella, isäntä menee ens maanantaina töihin ja mä sit keskiviikkona, niin se tämäki ilo loppuu. Ja kertaakaan vielä en oo etes työpaikalla käyny, varmaan tulee ny käytyä, ku takas mennään, ku työvuorot pitää hakea ja kai meijän jotain syöjäkki täytyy.