Tänään kotona, tuli heti mieleen joku vanha teevee-sarja jostain vuodelta yks ja kaks. Ei kyll mitään mielikuvaa, mikä ohjelma se on ollu.
Tyttö tuosa leipas ittelleen pipareita, ku taikinaa toin tuos yks päivä kaupasta. Vuohela alkanu tekeen piparitaikinaa keliaakikoille ja pitihän se heti ostaa, vaikka tosi sikahintasta oliki, yli 10 euroa puoli kiloa. Ja tyttö tais siitä saaha rapiat 30 piparia. Mutt täytyyhän sitä sillekki olla, ku muillaki on. Ja mä oon ainaki niin laiska, etten viitti ite taikinaa tehä. Tai eihän meillä oo ikinä syöneet pipareita muuta, ku poika. Sille ne on tosi herkkua. Seija täti aikonaan piti pojan piparikiintiön kuosisaan, ku se oli pieni. Nyttemmin Seija tätillä on jo omia pieniä lapsenlapsia, joita hemmotella. Aikanaan ne aina vertaski meijän poikaa Akiin, kuin ne oli samanlaisia. Pikku rumpaleita molemmat aikanaan, ny jo vähä isompia.
Just äsken sain toisenki isomman kappaleen valmiiksi puseroon ja hihojen silmukat sain luotua puikoille. Ajattelin ny kokeilla tehä pyöröillä molemmat hihat yhtä aikaa, saa nähä mitä siitä tulee.