747309.jpg

Nyt se on sit valmis. Pistelyn osalta, jatketaan saunataulua.
Saa nähä, kauanko menee, ku tuo maha tottuu tähän iltanälkään. Mutta iltasin en syö muuta, ku korkeintaan yhen jugurtin. Se saa luvan nyt riittää. Muuten en oo suuninahalle mitään hyvää laittanu. Ei keksejä, ei karkkeja eikä pullaakaan. Aivan perusruualla eläny, ilman iltasyöntiä. Kahvia menee kyll litratolkulla, koska se pitää aika hyvin nälän loitolla. Jos sit viikonloppuna jotain herkkuaki, mutta vain yhtenä päivänä, eikä mälyttömyyksiä. Kumma juttu, yleensä Jere syö kaikki keksit alta aikayksikön, niin nyt yks tuplaunelma domino paketti on kiusannu mua tuola kaapisa koko viikon.
Tänään jää taas lenkit väliin, ku ei tuo isäntä lähteny kaveriksi. Huomen aamulla pitää tieten lähtä, ku iltatuuriin vasta töihin meen. Paitsi jos sataa...seliseli.
Muuten ei tähän päivään mitään uutta. Kaupasa käytiin äsken. Isäntä siel katteli irtopullia, kyseli mitä otetaan, kato ku herkullisen näkösiä. En aikonu ottaa mitään, ett ottaa vaan itelleen. Ei sit ottanu kuiteskaan. Kiusaa mua ihan koiruullaan. Tuo ukkoväki ei oikein usko tähän mun ja Sarin juttuun. Koko ajan oottavat, millo ne retkahtaa ja syömiset ja liikkumiset on taas ennallaan.
Pikkupäikkärit piti ottaa töiden ja syönnin jälkeen. Piristivät kummasti.

Nappi kissan lempileikkipaikka...

747369.jpg

meidän pyykkikori