Mikä hiivatti tuota blogilistaa vaivaa koko ajan? Menee kohta hermo sen kans. Nyt ku se viimein päivittää, niin mulla se ainaki välillä heittäytyy tosi hitaaksi ja kanittaa vaan paikoillaan, eikä sillä pääse mihinkään. Mäki aivan turhaa poistin omani ensin listalta ja laitoin sit uudestaan, ku ehän mun mielen vieresäkään käyny, ett tää vika oliki kaikilla.

Lyhythihanen paitaki meni uusiksi. Jotenki tuo lanka ei sitte natsannukkaan mallin kans. Jotain muuta sit joskus siitä. Alotinki sit aikanaan huutiksesta huutamistani Ibiza langoista tunikaa. Sitähän mä oon täsä jo hehkuttanu moneen otteeseen. Ny se on alotettu. Muutamaan kertaan tuosa purkanukki sitä, ku tuo lanka on kuiteski huomattavasti paksumpaa, ku Nalle, jolle ohje on. Samon puikot on aikalailla isot, mutt ny kokeillaan. Tuosa helmasa tuo isous ei haittaa, ku yläosa tehään sit kuiteski huomattavasti pienemmillä puikoilla, jospa se sieltä ois sit just eikä melkein. Toinen pitkä sukka oottaa taas vuoroaan.

Eka työpäiväki on takana, vaikkei kai täsä oikeeseen lomatunnelmaan etes kerenny päästä. Viikko on vaan liian lyhyt aika. Mutt eipähän keljuttanu niin paljo lähtä, ku pitemmän loman jälkeen.