Ny en enää siivouksesta puhu - ikinä. Jumaklavita, viikon jynssänny paikkoja, ny onneks riittää. Pitää siirtyä ulkotiloihin, vaikka se on kai aivan turhaa... Sunnuntaille luvattu vaan 13 astetta lämmintä tänne, joten ulkojuhlat voi unohtaa ja ny iskee sit ressi, miten kaikki saa sisälle mahtumaan ja tarjoilut pelaamaan. Ulkona se ois niin helppoa, ku tarjoilut ois telttakatoksesa ja syömingit terassilla. Kaikki ois mahtunu hienosti, eikä ois tarvinu olla sillinä purkisa. Eilen jo soittelin ja kyselin, mistä katoksen voi hakea. Illalla uutisista sit näin tuon sään vasta. Voi paskanpaska. Ny patittaa ja ankarasti.
Tyttö tykkäs leiristä tosi paljo, oli kyselly jo valmiiksi, jos ei kaikkea osaa, niin tullaanko ens viikoksi uudestaan leirille. Kyllä vain, aikoiki sit repuuttaa tentin, ett pääsee toisellekki leirille. Sanoin vain sit, ett toisia juhlia ei sit pidetä. Kivahan se oli, ett sielä on ollu mukavaa. Kuulin jo toisenlaistaki juttua rippileiristä, ettei ollukkaan niin kivaa ja tahtois jo pois. Tasan ei käy onnen lahjat.
Ny kuiteski aion siirtyä tuonne ulkotiloihin leikkaan nurtsia, vaikka tarkotus oli mennä hiomaan tuolit valmiiksi, ett isäntä petsaa ja lakkaa ne, ku tulee töistä. Ohan se tuoki kuiteski eteenpäin, ku seki on kuiteski tehtävä. Vaikkei sit voitas mennä ulos koko viikonloppuna.