Tässä sit uus tekele

833241.jpg

Tulee muuten tosi paksu ja isot on reiätki. Vähä on hankalaa ja hidasta virkata, mutt eiköhän siitä valmis joskus tule. Lankana Federo. Se on ainaki yhtä paksua, ku viitos koon koukku. Niinku plyyssinen naru ja sit tuo musta haituva kaverina. Varmasti on ihanan lämmin, vaikka syysiltoina ja alla voi olla vaikka toppi.
Seuraava harrastus ala vois taas vaihteeksi olla vaikka kutominen. Oli kiva kokeilla sitä Fifi huivia, mutt ku se sininen lanka ei soveltunu oikein siihen reikäneuleeseen, ku ei reikiä näkyny oikeestaan ollenkaan. Tutustuin myös Minttumaari huivin ohjeeseen. Sekin ois kiva tehdä. En vaan tykkäis tehä sitä kahesa osasa, ensin puolet ja sit toinen puoli. Kivempi ois tehä suoraan kokonaisena. Pitää katsastaa joskus, jos kokeilis kuiteski niin.
Kaikkea pitää näköjään kokeilla, mistä muut puhuu tääläki blogeisaan. Ja aina tahtoo jäädä koukkuun. Nyt on pistelyt lojuneet jo melkein kuukauden telineesään, eikä kukaan oo koskenukkaan. Saa nähä, kauanko menee, ku saunataulu valmistuu.