Aamulla kymmeneen mennesä oli kaikki ikkunat pesty sisällä, äsken kävin peseen kuistin ikkunat ulkopuolelta. Sisäpuoli jää siihen, ku muutenki täytyy kuisti siivota. Ipanoitten kamareista kävin sänkyvaatteet hakemasa pyykkiin, ku taas iltapäivällä muutoksia sinne tiedosa. Poika ottaa takas yhen hengen sängyn, ett saa tilaa ja tytölle siirretään pojan huoneesa ollu parisänky. Tyttö haluaa nukkua jatkosaki poikittain, ku kuulemma tottunu siihen. Saapa nähä, miten monesti näitä vielä täytyy muuttaa. Seuraavaksi pääsee kyll helpommalla, ku lisää vaan pojan sänkyyn toisen puoliskan. Sänkyjä ei kyll enää ruveta vaihtaan kokonaan.
Huomena alkaa taas pitkät aamutuurit, ku jatketaan inventointeja. Lauantainaki vielä täytyy jäädä ainaki kaheksaan asti illalla inventoimaan, ennen ku pääsee lomalle.
Systerille tuosa soitin aikasemmin ja kerroin, ett hyvin oon aikataulusa siivouksien kans, ettei tartte välttämättä tulla etes kaveriksi, jos tekee kakkupohjan kotonansa valmiiksi ja täälä koristellaan pyhäaamuna. Tytön tukasta täsä suurin huoli taitaa olla, ku oli leikkuuttanu sitä täs joku aika takaperin kaverillaan, joka on kyll erittäin hyvä leikkaan, mutt ku se malli...mun mielestä se ei sovi tytölle. Ja tyttöki oli jo tuosa huolisaan siitä, saako siihen minkäänlaista kampausta. Systerilläki onneks nuo sakset pysyy käsisä, aiko kattella sit, mitä voi tehä asian eteen. Jospa tyttö onki kalju rippipäivänä ;).
Leirikirje ja lasku tuli tänään kans ja paljo pitää ottaa tavaraa mukaan. Perjantaina pääsevät sit kuudelta kirkosta harjotuksista pois. Kirkosa pitää olla sit sunnuntaina kymmeneltä ja tilaisuus alkaa sit yheltätoista. Systeri lähtee kummina kirkkoon siunaamaan. Muita ei kirkkoon etes kutsuta, ku tuo meijän kirkko on sen verran pieni, ettei sinne kaikki sovi. Viimeksiki se oli aivan täynnä, ku pojan konfirmaatio oli. Osa väkeä joutu seisoon käytävälläki, ku ei istumapaikkoja enää ollu.