Ruoka uunissa, pyykit koneessa, toinen kone jo narulla. Toivossa elän, ett saan ne kuivaksi, jospa ei satas.
Kesäsäitä ei vieläkään kauheesti tiedosa, jos ei sadetta lasketa kesäsääksi. Voishan se olla vaikka luntaki ja sitte ois todennäkösesti talvi.
Ristiäiset meni eilen hienosti. Paitsi, ett poika huusi koko toimituksen ajan, ainoastaan mullikuoron laulama Ystäväsä lapsien, hiljensi sen. Kauhusaan tais kuunnella, niin siks hiljenty. Vili-Pertti tuli hänestä. Parin vuoden päästä taitaa olla nimi oikeinki paikallaan. Vili tuli Vili Vesterisestä, isänsä hanuristi, Pertti Pertti Ukkolasta, isänsä myös painija, synty myös Pertin päivänä. Siinä nimen tarina.
Kamerasta tietenki loppu akku eilettäin, niin en saanu kuvia heti siirrettyä, tänään sit siirtäny neki ja neki on jopa onnistuneet. Ei tuo tyttö ihan tunari oo noiden kuvien kans, niinku äitinsä. Tyttö sielä toimi kuvaajana melkein koko ajan.
Tyttö lähtiki eilen bestikselleen yöksi, ku hänki pääsi sairaalasta kotia, ku tulehusarvot viimen laski viidenkympin tietämille. Voi ottaa lääkkeet suun kautta jo. Kummaa toimintaa sielä sairaalasa, ku edellisenä päivänä aina luvattiin, ett huomena pääset kotia, ja sit ei kuiteskaan päässy.
Eilettäin tuosa tajusin, ett en oo kirjotellu tänne aikoihin pistoista, ei silti, niitä ei ole tapahtunu, mutt ku, pitäsköhän tuo osote nimiki vaihtaa joksiki aivan muuksi, ku ei niitä juttuja ny vaan oo ollu. Tulee tietenki tulevaisuudesa. Suunnitelmat kastetaulun osalta on jo hyvällä mallilla. Kiitos erään ihanan kanssapistelijän. Kangasta pitäs käydä vielä katteleen. Siinä on vain kauhee vaara, ku eksyy tuonne nettikauppoihin. Voi tulla tilattua vaikka ja mitä, ku rupee katteleen jotain tarpeellista.
Ja taas mentiin asian viereen. Ei mitään uutta.
Toinen asia, jonka eilen tajusin, en oo käyny kahteen sunnuntaihin puntarilla. Yks päivä kyll kävin viime viikolla ja se näytti 57,1. Jonaki päivänä aikasemmin, se näytti jopa alle 57. Ett ihan hyvällä mallilla seki, vaikken enää säännöllisesti punnittekkaan. Ja karkin syönti on pysyny ihan kohtuudessa. Jatkus vaan sama malli.
Tulipas taas, puheripuli vaivas.