Ei valmistu pöytäliina kyll täksi päiväksi, vaikka kuin haluaisin. Toiseksi viimenen kierros on alotettu, mutt tosi tosi hitaasti valmistuu. Menee varmaan kolmeki tuntia kierrokseen. Hidasta, hidasta. Mutt pakko saaha valmiiksi ennen, ku alottaa mitään uutta. Ja kastetauluki on vielä kesken, seki pitäs saaha valmiiksi ennen joulua. Ja muutamat sukat ois inspis tehä.
Yks syy, miks liina ei valmistu tänään, on täsä

2051949.jpg

Eilen innostuttiin tytön kans askartelemaan ja huomasimpa just, ku kortteja laitoin kuvattavaks, tästä on osa kadonnu. Tyttö varmaanki vei osan eilen jo vinttiin ittelleen jemmaan. Ois askarreltu enempiki, mutt joulun väriset kartongit loppu kesken ja kuvistaki alko oleen jo uupelo. Pitää käyä joskus myöhemmin hakeen niitä lisää, niin saa askarrella lisääki.
Ja isäntäki on askarrellu tätä

2051952.jpg

Ei vielä oo aivan puolia kuvasta kaivettu esiin, mutt eiköhän seki valmistu ajallaan. On kuulemma kovaa hommaa, käsi väsyy aika äkkiä.
Aamusella käytiin isännän kans kylillä. Instrusta haettiin pojalle piilolinssinestettä lisää ja samalla varattiin keskiviikoksi aika sinne. Sitt käytiin ruokakaupasa samalla. Kotia ku päästiin, isäntä laitto tulet ja mä aloin kanteleen puita valmiiksi huomiselle, ku mulla on pitkä aamu huomena, niin sitte ei enää innosta puun kantelu. Iltasella pitää käyä taas Kalajoella mutka hakeen poika autokoulun jälkeen.