Poika myöhästy aamulla eka linkusta. Meni sit vasta yheksän autoon. Tuo meijän tie on aivan kauhia ny just ja se uppos skoottereineen kuralällyyn ja sotki vaatteensa. Pitäs ajattaa soraa tuohon tiehen, ett sais sen taas vaihteeksi kondikseen. Mutt ku siihenki tarvitaan tuota ylimäärästä likviditeettiä. Ja ku sitä ylimäärästä ei liiemmin ole.
Aska-auton verhopyykkiä täs pesen ja vielä ois pari koneellista pestävä muuta pyykkiä. Ruuanlaittoa myös ois ohjelmasa.
Huomena tyttö lähteeki koulun laskettelureissulle Rukalle. Aamulla jo kuudelta lähtö ja tulevat takas joskus yhentoista aikoihin illalla. Perjantaina normisti kouluun ja illalla Gospel konserttiin lähtö Haapajärvelle rippikoulun tiimoilta. Saa siinä mennä taas tukka putkella suuntaan, jos toiseenki.
Maanantaina käytiin Kärkkäisen sikapäivillä. Ja ku halvalla saa, niin sitä rahaa sit palo yli 70 euroo. Taas löysin vitosella yhet kengät. Tai oikeestaan ne on sellaset jalkaan pukattavat sandaalit. Pyyhkeitä ja tyynyliinoja, papereita ja pesuaineita lähin alunperin vaan hakemaan. Kirjotin oikein lapulle, mitä pitää ostaa, mutt ku... halvalla saa, niin pakko ostaa. Kaikkee voi joskus tarttee.
Mestarimyyjä tenttiä sain viimein eilen alotettua. Saa nähä, saanko tänä vuonna loppuun asti, viime vuonna en saanu. Ei kiinnostanu. Palautus ois kuun puolesa välisä.
Tilasin kossille ajan lääkäriinki tänään, ku sillä on se patti jalasa. Saa lääkäri viisaampana kattoa, mitä sille pitäs tehä. En tiijä oikein, onko se luu kasvanu liikaa sielä patin alla. Vähä vaikuttas sille. Mitähän semmosellekki tehhään, jos luut liikaa kasvaa?