Minnalle; mullaki meni vaikka kuin kauan aikoesa tehä tuota saunataulua, nyt viimen se on teon alla. Ja söpö se kissa on tosiaan. Se on aivan erilainen, ku Mörkö oli, tosi hoidonkipeä ja nukkuu sylisä selällään, niinku vauva.
Me oomma isännän kans nukkuneetki ny sitt asuntoautossa, ku luovutettiin sänky vieraillemme. Viime yönä, ku nukkuun mentiin, pitiki vetää lämpökerrastoa päälle, ei ollu autosa, ku 12 astetta lämmintä. Ei oltu tajuttu, ett sielä vois olla kylmä. Pitihän tuota vähä lämpöä päälle laittaa. Ei se kylmä kyll enempää sitt vaivannu.
Tänään sitt systeri kävi lasten kanssa. Se leikkaski sit mun ja Janikan hiukset. Taas on onneks haarattomat vähä aikaa. Oli Tanja päässy kouluunki, alottaa datanomiopinnot ny elokuusa.
Sitt lähettiinki Kärkkäiselle kattoon aleja, mitään ihmeitä ei löytyny. Tyttö osteli kissajuttuja vaikka minkälaisia. Kotona kokeili kissan talutinta ja pantaa ja kissaa ulos totuttelemaan. Eiköhän Miska heti kimppuun, ei siis pahat mielesä, niin tyttö säikähti niin kovasti kissan puolesta, ett nosti sen taluttimesta suoraan syliinsä. Kaulapanta oli onneks joustava, ettei kissa kuristunu. Miska ois kauheen utelias kissan suhteen, mutt ku se on niin kauheen iso, ett polkasee jo tassulla kissan luttuun. Siks ei passaa päästää hirmu lähelle maassa.
Nyt pitää mennä pelaan jalkista saunan lämpenemistä ootellesa.