Viikonlopun aikana sain tän verran aikaseksi.

1981023.jpg

Pikkusukat oli kyll tosi ongelma, jokaisesta tuli aivan eri värinen. Ensimmäinen oli tumma, toinen keskimmäinen ja kolmas vaalein. Ei tainnu tulla näistä pareja tekemälläkään.
Ja sit tytölle pitkävartista sukkaa. Koko kerä ois tarkotus tuohon mahuttaa. On muuten ensimmäinen kärjestä alotettu sukka. Viisastuin heti sen verran, ett alotuksen jälkeen ei passaa tehä paria kerrosta, vaikka ohjeessa niin luki. Tulee semmonen vähä typerä pykälä sinne kärkeen. Yks kerros ihan riittää, mutt tietääpä seuraavalla kerralla. Sukan varren pitää korvata vähä niinku säärystimen virkaa, kuulemma. Tyttö valitti ite värin markkinoilta. Ja vähä isojaki noitten pitää olla, ett saa sellaset löysät sukat, mäku muuten kudon niin tiukkaa, ett morgoonit soi ja tyttö halus niin. Niinpä puikolla on aina 14 silmukkaa.
Uus Novitan lehtiki tuli tänään. Saapa nähä toteutuuko niistä malleista mikään. Mäku en oo mikään tunika ihminen ja sehän se on päivän sana. Useammanlaista sellasta oli.
Mutt ku huutiksesta voitin toisenki lankasatsin, niin siinä tulee koirankarvalankaaki, niin siitä vois kokeilla jotain huivia, joka lehesä oli. Sittepä sen näkee ja tuntee, ku kotevuvat, ett kuin pehmeetä sellanen lanka on. Mielenkiinnolla ootan sitä lankaa. En oo koskaan hypistellykkään sellasta.