Tyttö leipas eilettäin isänpäiväkakun ja oli niin hyvää kakkua, ett se on jo melkein syöty. Totesinki siinä, ett meillä vaihtuu leipuri välittömästi. Puntari varmaan kostaa tän tänään.
Tyttö sai tänään loppuun tavaroidensa keräilyn huoneestaan. Vielä vaatteet ja kouluvehkeet viikolla. Huonekalut veks ja listoja nykimään ja ovia maalaamaan. Ens viikonloppuna rysähytettään taas kerrallaan, mikäli mahollista. Perjantaina jo voidaan alottaa kunnolla lasikuitutapetin laitolla. Lauantaina sit pääsee maalaamaan ja jos sunnuntaina laminoimaan.
Mullaki on vapaa viikonloppu sillo, mutt lauantaiaamuna pitää käyä laittaan se joulumyymälän pöytä valmiiksi. Tuosa yks päivä jo laputin bontsot ja huivit. Taulut sai perjantaina kehyksensä. Tabletit oottaa silittämistä ja rullaamista hienosti pakettiin.
Uutena huivina alotettu Lehmus-huivia. Taas oli mielenkiintonen kokemus alottaa aivan uutta juttua, ennenku pääsi sinuksi ohjeen kans. Muutaman kerran piti alusa purkaa, ennenku ymmärsi, ett langankierto ja lisäys ei oo sama juttu. Yritin koko ajan lisätä langankierrolla. Hyvä minä. Nyt kuiteski jo hyväsä vauhisa ja alkaa oleen mallikerta pääkopasa, joskus vähä tarkistaa, ku ei muka muista.