Naamakirjan saloihin täs yrittäny perehtyä ihan tosisaan viimeset pari päivää. Ei niinku ollu mitään tarkotusta etes sinne liittyä, mutt ex-naapuri pommitti niin kovasti, ett viimein sit aattelin, ett okei, katotaan, mikä se on. Ja ny mä oon sit aivan koukusa sinne. Yhen entisen luokkakaverin bongasin sieltä ja ny pari päivää kirjoteltu kuulumisia. Montakohan päivää menee, ett saa kirjotettua 25 vuoden kuulumiset? Oli kyll mahtava löytää hänet näin monen vuoden jälkeen. Ja jospa sieltä vielä joitain muitaki löytäs. Hankalaa vaan hakeminen, ku naiset on kuiteski suurimmalta osin vaihtanu sukunimeään ainaki kerran, jossei useammastiki. Onneks on tuo koulukaverit.com. Sielä ainaki muutamien nimet on. Monesti miettiny vuosien varrella, ett mitäköhän sille ja sillekki kuuluu ja misähän se on.

Tunikasa oon kaulusta tekemäsä ja vielä kerran se lanka loppuu kesken. Teen ny kuiteski kaulusta sen verran, ku lanka riittää ja yhistän sit jollain muulla langalla, vaikka sit ompelulangalla. Enää en kuiteskaan vihti lähtä ostaan yhtä kerää pelkkää yhistämistä varten.

Kärkkäisellä ois vielä sikapäivien aikana Cocosta eurolla kerä. Pitääköhän vielä sitäki hakea. Iskee tuo SuloVilenismi, ku halvalla saa.