Kirjotin äskettäin pitkät posmitukset ja kas kummaa, ku olin tallentamasa, hiiri eli omaa elämäänsä, just ku klikkasin, hiiri siirty tohon palaa tallentamatta nappiin ja soromnoo teksti. Murr
Koko aamu menny sanomalehtien repimiseen. Sivuista suikaleita ja terassin koristukseksi. Jospa ne auttas pitään pääskyset pois terassilta. Aamutuimaan ne oli jo pesäänsä sinne rakentamasa. Ja olivat puotelleet niitä roskiansa sinne pitkin lattioita ja matolle. Onneks lähtivät porrasharjalla pois. Meinas eilinen siivouski olla turhaa hommaa. Hetki sitt tarkistus terassilla, linnut istuvat mattotelineellä ja sukivat itseään, eivät ainakaan sillä hetkellä yrittäneet sisään. Saa nähä kauan menee, ku ne luovuttaa vai luovuttavatko ollenkaan.
Tenavilla tänään kevätjuhla koulusa, pojalla viimenen sellanen tuosa koulusa. Olenki kyselly koko viikon, miten meni viimenen maanantai, tiistai jne. Meinaa olla kossi kypsää. Omalla kohalla aikanaan, olihan se haikeetaki, ku yläaste loppu. Jospa se pojallaki huomena. Työharjottelijapojiltaki eilen töisä kyselin, miltä tuntuu, meinasivat ett vähä on ristiriitaset tunteet.
Eilen illalla Teroa kävin puhutteleen tos pellon reunasa, ku oli karhihtemasa ja kiviä keräämäsä, ett jättää ne kivet mulle kukkapenkin täytteeksi. Nyt ois taas sitäki hommaa sit tiedosa. Loppuu vaan nää päivät kesken, jos meinaa kaikki keretä tekeen ennen lomaa. Ikkunat on vieläki pesemättä. Tänäänki piti niitä pestä ny aamusella, mutt menny tuola terassihommisa. Mikään ei mee niin, ku suunnittelee. Ja iltatuuriin töihin. Huomena on onneks aamu, en etes muista, millon viimeksi ollu aamutuuri, ku aivan kaikki lauantait joko koko päiviä tai iltoja.