Mitään uutta ei tiedossa. Vuodevaatepyykkiä taas pessy koko päivän. Samalla pistelly tuota saunataulua. Se voi hyvällä lykyllä valmistua vielä tämän päivän aikana. Hiippalakki tontulta tekemättä ja sit loput jälkkärit. Kyselin jo isännältä listavärkkiä, ett kehykset saa. Pitää vaan pistää paremmin kiinni, ku tulee oveen, ettei tipaha joka oven paukautuksella.
Sit ois kiva alottaa ne kolme lintutaulua takkahuoneeseen, mutt täytyy kattoa, mikä tilanne lankojen kans. Kiva ois saada niihin juuri oikeat värit. Värikoodit on DMC:lle ja mulla on vain Ankkureita. Täytyy käyttää hyväkseen noita muuntotaulukoita, mutt ku nekään ei aina oikein näytä. Joskus törmänny sellaseen, niin ei niinku oikein luota niihin.
Isäntä ja tyttö lähti hakeen puukuormaa mun autolla, ku ostettiin puita yheltä mieheltä ja siltä sai kärryäki lainaan. Voi ny omia aikojaan hakee ne puut, ku on kärry. Oishan se kiva joskus omaki saada, muttku aina tuo finanssipolitiikka on, mitä on, niin ei oo vielä ikinä saanu sitä ostettua. Tuota jemmarahastua jo kerätty iät ja ajat peräkärryä varten ja aina ne on menny johonki muuhun. Aina on muka tärkeämpää ostamista. Seuraavaki satsi taitaa mennä puiden ostoon, ku meille on jo varattu puita isännän entiseltä työkaverilta ja ne tulee joskus keväällä. On sitt ens talvelle puut valmiina, jos etes riittävät. Muutenki tää tammikuu on rahan kannalta erittäin huono kuu, ku kaikki laskut posahtaa maksuun, eikä niitä koskaan muista joulukuulla. Eipä silti, ei sitä joulukuulta koskaan vois paljo jäähäkkään, ku pitää joulua kuiteski laittaa. No täähän ny meni ihan finanssipolitiikaksi.