Viimen päästiin käveleen yhen seudusa. Sillonki vielä sato, mutta ei enää niin paljo. Käytiin pitkospuita pitkin käveleen tai ei tietenkään koko aikaa ollu pitkospuita, mutta aika pitkästi niitäki oli. Kilometrejä tuli kaikenkaikkiaan 14,5 ja aikaa kulu 4 tuntia. Aika hyvä tuuri, äsken tultiin takas autolle ja nyt taas sataa vettä. Sato sielä välilläki vähä enempi, mutt oli sopivasti taukopaikka ja paistettiin sielä makkaraa. Eli ei kastuttu muuta, ku vähä sillon lähtiesä ja se kerkes sit jo kuivaa. Kuvia vasta, ku päästään kotia, koska välipiuha on kotona. Ruskaa täälä on, ei kuiteskaan maasa vielä kovin paljo. Sitä täs jaksettu ihmetellä, kuin nuo koivut täälä on täydesä kelta-oranssisa lehdesä, meilläkö ne tippuu pois heti kohta, ku vähä keltasta väriä saa.
Nilkat mulla on tosi kipeenä ny, ku noita uusia vaelluskenkiä pidin reissun ajan. Tai eihän ne uudet kengät enää ole, mutt en oo pitäny niitä tätä ennen, ku yhen kerran. Jotenki kauheen kovat ne varret ja siks nuppiluista ylöspäin noin viiden sentin korkunen alue on ku tulesa, eikä siihen juuri kärsi koskea. Muuten kyll käveleen pääsee ettei sen puoleen mitään hätää.
Huomena vielä lähteisä ajetaan tuonne huipulle ja käydään sielä käveleen ja katteleen ja kuvaan paikkoja. Tälle illalle nyt sit pysytellään autosa ja mä ainaki pistelen. Telkkari ei näy taaskaan. Isäntä lueskelee caravan lehtejä.