Mikä sen pahan tappas? Eikö se näin sanonta mene?

Mä oon jääny aivan koukkuun tuohon peliin tuola Naamakirjan puolella ja siks tääki on vähä jääny hunningolle. Äsken sain taas luettua blogilistaniki läpi, edellisen kerran sen tein viime viikon loppupuolella. Ja siinähän meni kans taas aikaa. Jotkut on ollu ahkeria.

Pelaaminen ei suinkaan oo tarkottanu sitä, ett käsityöt ois jääneet, ei, villatakki on edelleen vaiheesa, toinen etupuoli on kohta päättelyä vaille.

Äsken oli paljoki juttuja mielesä, mitä pitää muistaa kirjottaa, ny niitä tarvii taas oikein miettiä, on niin huono tuo muistipolitiikka.

Eilen käytiin kirpparikierros taas vaihteeksi ja saa nähä, tuliko siitä kallis keikka. Eksyttiin nimittäin samalla reissulla aska-autoja kattomaan ja sielä oli yks, joka vois olla meijän tuleva auto. Tällä välillä näitä "iskuja" ei oo ollu, ku yks, mutt siihen ei sillo sorruttu, ku edellistä velkaaki vielä oli. Ny ei ois enää sitä riesaa ja vois ottaa jo uutta tilalle. Tänään mennään vähä kauppoja hieromaan ja katotaan, miten käy. Täsä on vielä ainaki yks isompi ongelma eesä, ku sitä autoa ei oo yli vuoteen katsastettu, niin miks? Onko siinä joku isompi vika vai mikä on maksanu? Tuo auto noin päällisin puolin natsas oikeinki kohalleen ja netistä käytiin katteleen lisää siitä kuvia, mutt tänään pääsee sit oikeinki syynäämään.

Mökkikuumekki täs välillä jo iski, mutt jos tuo auto laitetaan, se unohutetaan taas joksiki vuodeksi. Niitäki jo tosisaan katteltiin netistä, mutt ei sielä ainakaan sopivaa natsannu. Ja se juttu iskee heti, jos se on iskeäkseen jonku jutun kohalla, eikä yleensä oo tarttenu päätöksiä katua. Ja meillä on niin samanlainen maku noitten isompien hankintojen suhteen, ett niistä meijän ei tartte riidellä.

Isäntä lähtee ens sunnuntaina työreissulle Italiaan. Elämänsä ekaa kertaa lentämään ja puntti kuulemma jo alkaa tutista. Toiseksi uutisisa kailotettu ny alkaidasta, kuin se on tehny attentaattiuhkauksia Saksaan vaalipäiväksi ja se taitaa olla keskiviikko, ku isäntä ja työkaverit palaa takas. Välilennot on tietty Saksan kautta. Ei niinku ainakaan rohkase lentämään.