Joku totes just tuola telekkarisa, en tiedä pitäskö itkeä vai nauraa. Ja aivan tosihan se on, Leijonien peli kyll oli enemmän, ku perseestä. Jos ei noita ylivoimia voinu käyttää hyväkseen, niin ei sit mitään muutakaan voi odottaa. Jos ei pelit äkkiä muutu, niin pojat häviää kaikki loput ottelunsa, ei voi mitään. Olivat oikeesti surkeita, ainoastaan mokke oli hyvä. Vaan oli Latvian mokke vielä parempi, eka eräsä 27 torjuntaa wau.
Samalla tuosa pelin tiimellyksesä alotin kutoon hihaa paitaan. Etukappale valmistu eilen illalla. Vielä, ku joku yhistäs sit kappaleet.
Päivemmällä tuosa lakkasin eka kerran puutarhakalusteet ja tulihan niistä hienot. Harmi vaan, ku haju ilmeisesti houkutteli heti hyttysiä ja niitä ny sielä tarttuneena jaloistaan lakkaan. Huomena jos hios ja lakkais uudestaan, jos näyttää siltä, ett tarttee toisen kerroksen.
Huomena ois vielä aamutuuri eesä ja sit yks vapaa. Pääsee ehkä puusouviin, jos ilmat vaan sallii. Tänään ei puita tehty, ku isäntä askarteli tuon autonsa kans. Vaihtaa jotain laakeria johonki aivan ihme paikkaan ja siihen on tarttenu jos minkälaista työkalua. Jousipuristimen haki Peteltä lainaan. Ja äskettäin kolme tuntia askarreltuaan sai sen viimein irti, ny ei ois enää, ku uuden paikalleen laitto. Saa nähä, kauan se vie.
Blogilista ei näytä vielä toimivan oikein, eilinen oikea päivitys ei näkyny ollenkaan, tänään oli sit haamupäivitys. Vielä tökkii pahasti tuo uus, mutt eiköhän se siitä ajan kans korjaannu.