Kiva keksiä otsikoita, ku ei oo oikeesti mitään asiaa. Ei silti, pakkasta on edelleen yheksisen astetta. Huomena vissiin vähä helpottaa. Ei tieten kuiteskaan niin paljoa, ett poika vois skootterilla mennä töihin. Muutenki sillä huomena Kalajoelle meno, ku kuormuriteoriat alkaa huomena kolmelta, isäntä saa sit hakee kuuden aikoihin illalla. Pitkä päivä pojalla sit, ku seittemäksi jo töihin menee. Tänään sillä oli kuormurilla ajopäivä. Aiko mennä huomena puoli kahen autolla ja harjotustenttejä tehä tunnin verran ennen varsinaisia tunteja.

Mulla onki huomena iltatuuri, niinku yleensäki perjantaina ja lauantaina kans, niin ku jo monta viikkoa tainnu olla. Tylsää. Viikonloppuvapaasta ei oo tietoakaan.
Tänään isäntä kävi hakeen jousenki aska-autoon, ny pitäs vaan tilata korjaamolta aika sille, ett sais sen vaihtoonki. Sitt pääsee taas hupiajeluille.

Olin muuten voittanu sen toisen lankapaketin, ku tänään sulkeutu se kohe. Pitääki maksaa ne heti, niin saa langat kotia nopiampaa. Saa taas alkaa suunnittelemaan jotain isompaa. Helpotuksena sille varmaan tulee huomena uus Novitan lehti, jos tulee, toivottavasti. Viimeks tais tulla ainaki just oikeena päivänä. Siinä on tietty taas, vaikka mitä ihanaa, jotka pitäs just saaha, niinku edellisesä ja sitä edellisesä ja sitä ed... niin ku aina yleensä. Kaikki edellisetki on tekemättä. Ja edelliset huutislankapaketitki on korkkaamatta tuola arkusa, ku piti alkaa tuhoon noita vanhempia lankoja sukiksi. Niin, ettei vaan marinoidu liikaa, tai mitä kauheinta haurastu sinne pelkäksi pölykasaksi. Ois vaan muutama tunti lisää aikaa vuorokaudesa tai ei tarttis tuhlata nukkumiseen arvokkaita tunteja, toinen käsipariki ois poikaa, sit sais jo paljo enemmän aikaseksi. Muitten blogeja, ku käy lukemaan, haluu kaikki tehä ja vähä vielä lisääki. On jo vaikka mitä ihanaa muut saanu aikaseksi. No ei auta, ku lähtä kutoon tonne sohvan nurkkaan, ett etes nuo uudet sukat etenis.