Topin jälkeen alotin jo boleroaki, mutt ny se on purettuna ja keränä taas. Pitää saaha lyhyet pyöröt, jolla hiha on parempi tehä. Enkä oo jaksanu pahemmin lähtä Kärkkäiselle vaan sen asian takia, pitää olla vähä muutaki asiaa, ett sinne vihtii mennä. Pitäshän sitä käyä myös sielä citarisa, ett sais ne pari kerää harmaata lankaaki villatakkia varten, se ny tuosa vaan oottanu. Palannu takasi noitten sukkien pariin siks aikaa, ku isompaa saa tehtyä. Miespuolisen ystävän sukat on ny kantapäisä menosa, molemmat sukat yhtäaikaa. Jospa niistä sukista ainaki osa ois valmiina kesällä, ku tavataan.

Tänään aina sateen lomasa, oon käyny perkkaileen vattupensasta. Vanhoja oksia pois pitäny rääpiä ja Papu kissa sielä ollu mulla kaverina. Uudet tuetki pitäs laittaa, ku  entiset oli keikahtanu ja narut valuu misäsattuu. Jos tukiski puilla koko helahoidon, niin ei ainakaan heti lenahtas uudestaan. Vielä muutamasta marjapensaasta pitäs päästä eroon, niin sais tuon mansikkamaan siirrettyä tuonne kans. Ei kehtaa aivan vaan kaivaa niitä maasta ja viedä kompostiin, ku joku vois oikeesti niitä tarttia. Se on vaan kova homma kaivella isoja pensaita.

Edellisen postauksen jälkeen vietettiin isännän synttäritki. Mä ostin sille ny viimein sen kantasormuksen. Otin kihlasormuksen mukaan, ett sain suunnilleen oikeen kokosen. Tai isompihan sen piti olla, ku kihlasormus on ollu jo ajat liian pieni ja sitä ei voinu enää isontaa, ku se on jo kolme kertaa tehty. Ny on isännällä naimissormus, ku tyttö sen sellaseks nimitti. Jos kerta mennään naimisiin, niin on naimissormus. Oon yrittäny sanoo, ett se on vihkisormus, on kuulemma aivan sama, mennäänkö vihille -> vihkisormus tai naimisiin -> naimissormus. Ja tyttö on päättäny, ett se on naimissormus.

Muuten ei tähänkään viikkoon mitään uutta oo tiedosa. Lauantaiki töisä koko päivän huki ja sielä alkaa oleen kuuma, ku helevetisä. Ei kiva. Sielä ei kyll noi ilmastointijutut toimi oikeen, ku kesällä on kuuma ja talvella kylmä. Mutt onneks ei oo tähän saumaan enää, ku kaks kokonaista viikkoa ja sit saa neljä viikkoa olla miettimättä yhtään kauppajuttuja. Palataan kärsimään vasta heinäkuusa.