Nyt ei mikään mene näköjään hyvin. Puntari keljuilee ja lunta on satanu koko päivän, vieläpä aika sakiaan. Varmaan kohta lähemmäs kymmenen senttiä satanu uutta lunta ja ku accuweatherista kävin kattoon säätä, samaa lunta luvattiin vielä tiistaille asti. Ja pah, kevät ei tuu vieläkään.
Tytön huivin sain eilen valmiiksi ja se ny roikkuu tuosa katosta melkein lattiasa painojen kans. Jospa vähä muotoutus. Kuvanki kerkesin ottaan, mutt sit kamera sano, battery empty, eli latinkiin joutu, enkä saanu sitä ainuttakaan kuvaa koneelle. No myöhemmin sit uusiksi.
Muutaman piston saanu tänään aikaseksi Dimensionsiin, mutt jotenki ei iske. Pitäs saaha äkkiä uutta lankaa, ett vois alottaa itelle toista niistä suunnittelemista paidoista. Kauhee inspis ois kutoa tai virkata.
Nokasa haisee taas koko ajan mätä, varmaan poskiontelontulehus, mutt lääkäriin en mee, ku ei muuten vaivaa ja kyllä se ittestään ohi menee, niin ku ennenki. Muutenki tenavat tuosa taas vaihteeksi lentsusa, ettei ois ihmekkään vaikka itellekki tauti tulis. Eihän tuota oo pahemmin ollukkaan lentsua koko talvena.
Sorakuorman tilauski menee hamaan tulevaisuuteen nyt, ku tuota lunta taas sataa koko ajan. Ei oo mitään järkeä sitä lumen päälle tilata. Täytyy oottaa, ku taas sulaa paikat. Siihen asti kuralällää riittää. Tuleehan se tuolta lumen alta, ku autoilla ajellaan eessuntaas.