Satuinpas bongaamaan näin tasasen luvun. Kiitos kaikille kävijöille. Muuttunu kyll tää aihepiiri käsitöistä vain pois päin. Sivulauseesa joskus vaan mainitaan, mitä tehhään, valmista ei taaskaan aikoihin, vaikka monta työtä kesken. Sitten kuviaki, ku taas valmista.
Kärkkäisellä käytiin ja sielä ei kyll ollu tasan niin mitään. Tai olihan sielä vaikka mitä, mutt ei niitä lankoja, ainakaan sellasia, joita ois tarttenu tähän hätään. Kumpaankaan virkkuuseen ei ollu lankaa, eikä niitä Hiphoppeja ja Poppejakaan. Joitaki jäämälankoja oli, mutt ei niisäkään mitään varteenotettavaa. Eli ny ollaan ilman lankoja, ainakaan uusia.
Mutt ainahan sieltä jotain tarttuu mukaan; nyt löyty aska-autoon ulkopuolinen peite ikkunaan. Oli puoleen hintaan seki, niinpä se makso vaan vähä yli neljäkymppiä. Halvalla, ku sai, niin pakkohan se oli ottaa. Sisäpuolisethan meillä on jo ollukki, mutt ny voi laittaa peitettä vaikka molemmin puolin. Tyttö löysi vitosella farkut ja kengätki löysi, mutt ei sit kuiteskaan niitä ottanu. Mäki hypistelin sielä yksiä remmikenkiä, jotka ois kans maksaneet vitosen, mutt sit kuiteski päädyin siihen, etten valkosia remmikenkiä tartte. Ne ois muuten ollu melkein samanlaiset, ku kesällä Haaparannasta ostetut mustat.