Ainakaan mun blogia ei tartte poistaa tuon asian takia, ikäraja ylitetty jo aikaa sitte. Oli vaan otsikko tuosa etusivulla, niin siitä tää juttu vaan.
Oltiin eilen sit sielä Kalajoella kävelelemäsä ja ajelemasa. Osa teistä oli, ku sian selkää ja hiekasta ei tietoakaan. Jätettiin auto Rantakallan pihalle ja lähettiin siitä käveleen Poukaman kodalle. Siis sama reitti, ku kesällä ja aikasemmin vielä keväällä. Paikotellen pitkospuut oli kyll niin liukkaat, ett oli turvallisempi kävellä ihan maan kamaralla. Äkkiä tuli kyll pimiä, noin sen huomas. Lähettiin kodalta takas kolmen aikoihin ja tosi pian hämärsi sit sielä, autolla oltiin puoli neljän aikoihin ja tuntu jo, ett oli melkein pimeää. Paitsi etteihän sitä enää tule säkkipimeää, ku on tuota lunta kuiteski.
Ja oikea henkilö voitti Idolsinki sit eilen. Periaatteesa, oli aivan sama, kumpi voittaa, Anna tai Koop, molemmat oli tosi hyviä. Koophan vetos kuulemma keski-ikäsiin naisiin, niin kai se sit muhunki. Mä kyll tykkäsin siitä aivan alusta asti, luulin jopa välillä, ett se ei pääse etes teatteriviikonlopusta jatkoon, ku kuiteski niinku "vanhanlainen" noihin kisoihin. Viimestään viime viikonlopunaikana sen ois kaiken järjen mukaan pitäny puota, mutt ei, yllätys oli täydellinen, ku Pete putos. Jotenki vaan tuntu niin, ett nuorisohan se ny äänestää aina ja sillo äänet menee Petelle. Ei nuoriso voi Koopia äänestää. Toisin kävi.
Uusista sukista eka valmistu just äsken ja kohta toista alotan. Yllättävän lämpymiä sukkia on nää, ku ny pitäny yksiä koko ajan jalasa, niin eipä oo jalkoja palellu. Eilettäin puhuinki isännän kans, ett onkohan tupakanpolton lopetuksen syytä vai mitä. Pitää vielä ootella, ku jähtyy ilmat, paleleeko sitte jalkoja. Oishan tuo kiva, jos ei enää ikinä palelis jalkoja. Ei kai sitä osais ollakkaan, ku aina on palellu.