Tässä tuskaillu noiden kuvien kanssa, kun en saanut niitä millään laatikkoon. No, täytyy tyytyä osaansa ja yrittää joskus muullon, jos se on ylipäätään mahollista.

Vapaapäivää täss viettäny ja ikkunanpesu on edelleen suorittamatta, kun tänään ollu taas niin kylmä ja pilvinen sää. Muutenkaan saanut oikein mitään aikaseksi. No pistelin tietenki päivällä saunataulua.

Isäntä ollu huonosa kunnosa pari päivää ja nytki se uinuu tos sängyllä. Kauhee räkätauti hällä päällä, toivottavasti ei tartu muhun, meillä muut kuiteski sairastanu jo sen.

Pannuhuoneeseen pitäs käyä tulet laittaan, ett sais taas lämmintä vettä mökkiin. Ja saunaki pitää lämmittää, saa nähä kumpi sauna tänään. Ulkosaunaan pitää kuiteski veet kantaa, jos meinaa sielä saunata.

Alkaa tuo pojan koulunkäyntiki olla hyvin hyvin vähisä, enää vaan kaks melkein kokonaista päivää ja lauantaina toikkarin nouto. Huomena menevät pyörällä Jussilaan ysiluokkalaiset. Tyttö taas lähtee aamulla Ouluun luokkaretkireissulle.

Mulla enää seittemän työpäivää ennen lomaa, tällä viikolla 3 ja ens viikolla 4. Loma alkaa pitkällä viikonloppuvapaalla, torstaina vika aamuvuoro. Samoin isännällä alkaa loma 11 päivä. Sitt lähetäänki heti sunnuntaina tai maanantaina kohti Paraista. Viedään tyttö sinne ja ollaan itekki joku päivä. Sitt me jatketaan kahestaan matkaa kohti Savonlinnaa ja Imatraa. Saa nähä, mitä kaikkea käydään katsomasa. Suunnitelmat on muuten avoimet. Meinattiin ensin, ett tullaan juhannukseksi kotia, mutt se ny riippuu sitt tosta pojasta, mitäs se ja Jossu tekee juhannuksena. Voishan tuota paluureissulla jäädä vaikka Lestijärvelle Kuturantaan juhannukseksi. Viime juhannuski meni sielä ja oli ihan kivaa.