Viikonloppu meni Lestillä. Perjantaina mentiin ja koottiin leiri. Sillon ei muuten ihmeitä tehty, vähä kierrettiin ja katteltiin, mitä uutta olivat saaneet aikaseksi. Lauantaina käytiin kiertään luontopolku, joka oli kolme kilsaa pitkä. Melkein heti perään lähdettiin pyöräileen ja ajettiin kohti Reisjärveä 10 kilsaa ja palattiin takasi. Saunavuoro oli jo viideltä, ennen yleisiä saunavuoroja. Muuten vain luin ja täyttelin Sudokua. Pistelyitä ei ollu mukana.
Tänään kotevuttiin yhen seudusa. Nurtsin leikkuun alotin melkein heti. Paljo en kerinny nurtsia leikata, ku Marko ja Ellu lapsineen tuli kylään. Pari-kolme tuntia siinä vierähti ja sit takas nurmikon kimppuun. Samalla sit lämmitin siinä saunan, ett pääsee pesulle. Kärpäsiä ja paarmoja oli miljoonittain ympärillä, ku hiki palu norona. Sillä aikaa, ku olin saunasa, oli Juppe ja Jaana tullu kylään. Katteltiin Jaanan Ameriikan reissun kuvat. Olihan sielä kaikki mahtavaa ja suurta. Jaanan sisartenki kodit oli viimesen päälle hienoja.
Äskettäin, ku puntarilla kävin, oli hieno juttu, ku puoli kiloa oli painosta jopa kadonnu. Viikonloppuna kyll tuli mässättyä yli äyräiden ja pelkäsin vähä pahinta painon suhteen. Onneks palaa arki kuvioihin ja saa taas itseään niskasta kiinni. Nyt ei enää mahakaan mourua näin iltasella. Onneks siitä päässy eroon.
Huomena sit iltatuuri ja heti perään aamutuuri. Koko viikko ny niin vuorotellen, paitsi perjantai vapaa. Lauantaina sit aamutuuri.