Tää on tasan niin kissan ajatus, ku se tuosa sylisä hyrisee just ja yrittää tulla näppäimistölle välillä. Se on taas niin hoidon kipeä, ku ulkoa just tuli. Rapsuttaa sais vaikka tuntitolkulla yhteensoittoon, ku tuolla päällä on. Onhan se ihana hoidettavana. Tuli vaan sellanen tunne yhtäkkiä, ett se kohta purasee. Mörkö aina ennen teki niin, ett jos et hoitanu sen mielen mukaan tai lopetit kesken, niin se puras. Muutenki Mörkö oli aivan eri luontonen kissa, ku Nappi. En tiijä, menikö Mörkö aikanaan pilalle sen takia, ku leikattiin vai muuttuko se sillon, ku poika synty. Mutt se kissa oli aika äksy välillä ja tositosi itsenäinen. Toivossa elän, ett Napista ei tuu sellasta senkään jälkeen, ku se leikataan.
Pistelly ja pyykänny täs aamun ja pistelyrintamalla on kaikisa tableteisa yhet lehet valmiina yhden vihreän osalta ja toistakin vihreää jo pistelty kahteen tablettiin.
Töistä, ku isäntä pääsee, lähtään Kärkkäiselle katteleen takan pinnotus värkkiä. Kellarikerroksen takka saa uuden pinnotteen, kuhan keksitään, mitä siihen laitetaan. Muuten alakerran remontti ei oo toistaiseksi edistyny. Isäntä oli käyny Kärkkäisellä jo alkuviikosta tytön kans, ku olin töisä. Sielä tyttö oli todennu, ett sen kamari pitää laittaa seuraavaksi. Ja värinä kokonaan VIHREÄ. Yritin sit vähä ympäripuhua sitä, ettei ny aivan kokonaan. Jos alaosa ois vihree ja yläosa jonkun toisen värinen tai ett yks seinä ois vihree ja muut jonkun muun väriset. Eikä tässä nyt ainoana syynä oo se, ett minä en tykkää vihreestä, mutt jotenki tuntuu, ettei koko huonetta voi maalata vihreeksi. Sielähän tulee sairaaksi. Joku vaaleenvihree/mintunvihree vois ollakki ihan kiva, mutt ei koko huoneena. Saa nähä, mitä tuleman pitää.