Nyt saa sit puujutut unohtaa, enää ei tartte, ku polttaa ne joskus. Kaikki on pinosa ja kohta suojan alla.
Tänään sain viimesenki kappaleen puseroon valmiiks ja päättelyitä tuos tehny. Eli alkanu tuo tympein vaihe. Ois vaan joku, joka ne aina tekis. Kyllhän mä kudon, mutt ku... taas tökkii. Haluis jo äkkiä kutoon jotain muuta mallia, ku noita lankoja vielä on ja kaupastahan niitä saa lisää, jos kesken loppuvat.
Viikolla tilasin sit Novitanki ittelle ja liityin klubiin, samalla pääsin taas takasi ohjesivustoille ja sielähän taas oon kuolannu, jos minkin mallin perään. Tuo pitäs tehä ja tuo pitäs tehä, kuka ne kaikki yhistää?
Kauppa viikonloppua Ylivieskasa käytiin kattoon ja ostaan Sotkasta petari aska-auton sänkyyn, ku se entinen on pojan sängysä. Käytiin samalla vilaseen YC-Caravanin uutta toimipaikkaa, ei kyll käyty käveleen sielä lähemmin. Jotenki ahtaalta paikka vaikutti vaikka oliki isompi tila, ku entinen, mutt kuiteski.
Vaikuttaa pahasti siltä, ett ikkunoitten pesuki jää mun lomaviikkoon, vaikka tarkotus oli saaha pestyä ne ennen sitä, mutt eihän täsä voi ikkunoita aukoa, ku ulkona jatkuvasti on niin hemmetin kylmä. Pitäs sitä ny yli kymmenen astetta ainaki lämmintä olla, ett tarkenee ikkunat aukasta. Toivotonta.
Nyt on maaginen erkin päivä ja tää päivähän määrää kesän mallin. Yhen asiakkaan kans tuosa viikolla puhuin erkin päivästä ja hän muisti sen vanhan viisauden; jos erkin päivänä turkit päällä, niin koko kesä paita päällä. Eli ei hyvää lupaa se. Marja- ja viljasato on myös huono. Ja paljo pitää varmaan marjojen osalta paikkansa, jos kerkes kukkiin, niin pakkanen on ny pannu. Meillä ei taija vielä pahemmin marjapensaat kukkia. Muutenkin kukkien tila sama, ku edellisesä kirjotuksesa viikko sitte. Kylmät hidastaa ny toimintaa.