Jussin hautajaiset on parhaillaan menossa. Tyttö on kaverinsa kans sielä. Ja on sielä muitaki nuoria. Tyttö ja muita tyttöjä, jotka on jo aiemmin laulaneet hautajaisisa, laulavat myös siellä. Ei oo taaskaan helppoa heillä.

Ite lähen kohta iltatuuriin, niinku yleensäki perjantaisin, jos en satu oleen vapaalla.

Muuten ei taaskaan mitään ihmeitä oo tapahtunu. Talvitossut piti vaihtaa sitikkaan, ku parina päivänä ollu lunta ja loskaa tiellä ja mulla aamutuureja ollu. Kossi luistelee ilokseen kitkoilla, ainaki toistaiseksi, vaikka jo sanoin, ett nastarattaita alle kiireen kaupalla, ku jatkuvasti joutuu aamusin menemään. Aska-autoonki vielä pitää vaihtaa. Muistanpa tästä viime talven alun, ku jouduttiin pojan kans noita rattaita vaihteleen ja kumpikaan sitä ei ollu koskaan tehny. Eihän siinä muuta ihmeellistä oo, ku mistä sitä autoa uskaltaa tunkata ylös.

Villatakkiki on vähisä määrin edistyny, eka hiha on loppupuolella. Kyllä se siitä. Pitäs konttiinki joutua alottaa jotain, vielä en tiijä mitä, mutt jotain kuiteski.

Huomena ois kässämessutki Oulusa ja sinne oli alunperin tarkotus mennäkki, varasin jo aikoja sit vapaan viikonlopunki sitä varten. Ny en oikein tiijä, mennäänkö. Tyttöä pitää kyytsätä viikonlopun aikana isoiskoulutukseen ja se vähä sotkee ny kuvioita. Toisaalta en mä ny välttämättä tarvi sieltä messuilta mitään pakollista, mutt oishan se kiva käyä. Vaikka tuleehan noita messuja tulevaisuudesaki varmaan. Sen näkee ny sit huomena.