Paikkakuntalainen mieshenkilö varasti viime lauantaina kauppaliikkeestä pienen määrän tavaraa. Mies kulki kassojen ohi maksamatta tavaroita, ja samassa yhteydessä hän uhkaili myyjää ja kävi tähän käsiksi. Poliisi on tutkinut tekoa ryöstönä ja virkavalta pitää asiaa selvitettynä. Poliisi on määrännyt miehen matkustuskieltoon.

Tällaista eilisesä lehesä.

Tapaus ei oo meijän kaupasta, mutta näitähän voi sattua millon vaan. Ja jos tuo tyyppi on ollu pummi, niin sitähän saa alkaa jo pelkäämään. Todennäkösesti tuo henkilö selviää ennenmmin tai myöhemmin mullekki. Ei kyll ollu kiva juttu lukea, ku muutenki ny ollu merkkejä sairasloman tarpeellisuudesta. Mutt sinnillä vielä mennään, niin kauan, ku se on mahdollista. Vaikka en tiijä, teenkö siinä sit väärin, ku en hae lomaa jo ennen, ku murrun lopullisesti. Mutt täytyy vielä ootella ja kattoa, miten hommat etenee.
Eilettäin pummi kyll kävi kaupalla ja meni kassojen ohi ja sano, ettei oo mitään ja pikasilmäyksellä näyttiki siltä, en sit tiijä. Muut ei ollu huomannu koko tyyppiä ollenkaan, mä vain kassalla sit näin. Puhe ollukki, ett jos huomaa sen tulevan sisälle, soitetaan heti toinen kytikselle. Siitä miehestä on tullu taas aivan maanvaiva. Jos se katois maanpäältä, niin ei yhtään ikävä tulis.
Toissapäivänä yks asiakaski kysy onko tää pummi käyny meijän kaupasa. Kertoi sen puristelleen jotain mummua. En tiijä, pitääkö paikkaansa, koska tiijän toisen tyypin, joka oli puristellu jotain mummoa kerrostalon käytävällä ja vaatineen viitosta. Kauheeks tää meno on kyll menny. Ei oo ihme, jos mummut pelkää miehiä tuos kylänpinnasa.