Tylsiä otsikoita sarja jatkuu.
Viljelytulos oli negatiivinen, eli ei lääkekuuria. No ei mitään, kipuki alkaa hellittään ja rakkulat katuaan pikkuhiljaa. Poskesa vielä kaks isoa läikkää, nekin pienenee. Ei ollu kuolemaksi tääkään tauti.
Pikkusen ristipistokuvaa

1291942.jpg

Kummaa koulunkäyntiä nykyaikana, ku tää ystävänpäiväviikko on teemapäiviä täynnä peruskoulusa. Maanantaina oli hopparipäivä, eilen musta-valkopäivä, tänään transupäivä, huomena halipäivä ja perjantaita en muistakkaan. Eli vaatteilla pukeudutaan asianmukaisesti teemaan kuuluvasti. Tahtosin olla tänään kattomasa sielä poikia, kuin tyttöjä niistä on tullu. Osa väkeä kuulemma oli aikonu pistää korkkarit jalkaan ja hameen päälle. Meijän aikana jos ois ollu jotain transupäiviä, niin ois valkotakkiset tulleet ja vähä äkkiä vieneet. Ajat muuttuu. Ja parempi niin.
Pojallaki, ku vaihtuu kurssi ny huomena, niin alkaaki nelipäiväset viikot. Aina perjantai vapaa, muuten onki joka päivä puoli viiteen. No maanantaina alkaa vasta kymmenen jälkeen, mutt ei auta, yheksän autolla on pakko mennä kuiteski, ku myöhemmin ei autoja mene.