687070.jpg

Meidän uusi perheenjäsen. Nappi nimeltään. Hain sen tänään yllätyksenä Janikalle. Tai ei se muuten yllätys ole, mutta ku se on jo kotona. Janika kyseli tos päivällä puhelimesa, ett käytänkö sitä Heidillä hakemasa kissan.

687081.jpg

Se ei etes pelänny auton kyytisä. Laatikkoon pistin sen, mutt eihän se sielä pysyny. Kiipeili pitkin penkkejä ja katteli uteliaana. Kotipihalla päästin sen autosta ulos, niin sehän painatti talliin piiloon ja tutkiin paikkoja, vaikea oli saada kiinni. Viimein saatiin se sisälle.

687089.jpg

Sisällä se pari tuntia juoksi ja kiipeili joka paikasa. Syömässäkin kävi. Hiekkalaatikossa se vaan ensin leikki, viimein kyl kakki. Eiköhän tämä tästä, ku joka paikka alkaa olla tuttu, niin ihmiset ku huonekalutki.

687096.jpg

Hetken aikaa se jo jakso nukkuakki tuos tuolilla, nyt jo hereillä. Mistä ihmeestä tuota virtaa riittääki sillä? En muistakkaan Mörkön pentuaikaa, oliko seki noin kova kiipeileen, ku Nappi. Kirjahyllyn päällisetki se on jo tutkinu.

687115.jpg

Kuuden seudusa Paraislaiset on varmaan täälä. Harmi taas kerran, ku ne tulee, niin ilmat meni taas sateiseksi. Saas nähä, kauanko tää kestää. Toivottavasti ei kauaa.
Rännit käytiin tänään ostaan saunaan, ku eihän siinä koskaan oo rännejä ollu. Saapahan taas kukankasteluvettä, ku tynnyri on alla.
Pistelyitä sain eilen aikaan sen verran, ett kaks lehtiä valmistu. Tänään taas tulostin koneelta seuraavan kuvan mallin. Se onki ämpäri.