Eka työpäivä eilettäin sairasloman jälkeen meni ihan hyvin. Oli oikeestaan kiva olla taas töisä. Se tuo loma auttaa ihmeesti. Ja pummiakaan ei näkyny. Matalalla laskulla mennään, tänään on jo vapaapäivä. Sen verran tais asiaan vaikuttaa, ett uudesa työvuorolistasa on koko ens viikko vaan aamutuuria. Pitää katsoa, miten seuraava lista.
Paljo kerkes tekeen viime viikolla käsitöitä, ku ei nuo aivot oikein pelittäneet ja käsitöitä on helppo tehä, ku ei tartte hirveesti aatella mitään. Valmistu se miniän huivi vauhilla, muuten ois varmaan menny se kymmenen päivää, niinku yleensä. Vasta torstaina rupes aivojen tilalla oleen, muutaki ku sahajauhoja. Sillon taas piti siivota.
Sunnuntaina isäntä ja tyttö kävi hakeen isännän velipojalta pienen kirjahyllyn tytön kamariin. Ny se kamari alkaa olla taas aivan tupiluhosa, ku tavaraa kertyny. Toisella koko seinällä parisänky ja toisella kirjahylly ja koulupöytä. Sitte ei enää ehyitä seiniä ole, joten niihin ei paljo tavaraa mahu.
Sunnuntai-iltana tuli mieleen, ett mullahan on Wayne Gretzkyn alkuperänen kuva ja nimikirjotus tuola yhesä albumisa. Iski ahneus ja mietin tuosa, pitäsköhän seki laittaa huutikseen myyntiin ja kattoa, mitä siitä sais. En oo vaan vielä saanu ratkastua asiaa, ku en tiijä, raskisko siitä kuiteskaan luopua. Kirjotin joskus 80-luvulla fanclubiin ja sain sen. Kaveri sai kans, mutt erilaisen kuvan. En tiijä, mahtaakohan se toinen kuva olla vielä tallesa. Vois olla arvossa arvaamattomassa, ku eihän Väinö enää pelaa. Muutenkin varmaan yks maailman parhaista pelaajista.