Kalajoella käytiin ruokakaupasa äskettäin. Samalla otettiin ne Jeren kirjatki sokkarilta. Yks kirja jäi jälkitoimitukseen. Vähä yli 20/kirja. Ei kauheen paha.
Isäntä tuola ulkona taas sahailee halkoja pieniksi. Ei oo pahemmin joutanu sahaileen, ku eilettäin sato ja toissapäivänä se tutkiskeli mahtaa. Ei auttanu auton tutkiskelu, vaan piti soittaa Petelle, pitää viejä auto sille pyhäiltana. Se kattelee sitä maanantaina. Saas nähä, kuin suuri lasku siitä tulee.
Päikkäreitä yritin nukkua tuos syönnin päälle, mutt ei siitäkään mitään tullu, ku ensin kissa häiriköi ja sit isäntä nous ylös ja alko leikittään sitä. Sitt oli jo Jere sanomasa jostain viivottimesta, mikä pitää ostaa. Tuliki sit kiire lähtee, ku kirjakauppa meni viideltä kiinni ja sieltä vain sen sai. Oli muuten kallis viivotin, makso 8,50 euroa. Sitä pitää vielä opetella käyttään, ei ollu mikään tavallinen vekotin.
Skype meni mulla pimeeksi. Välillä se hetkittäin käy online tilasa, mutt muuten se on koko ajan kiinni. Yritin sitä eilettäin saada toimimaan, mutt ei. Hain siihen uuden versionki, jos se ois auttanu, mut ei. En tiijä, pitäskö se ottaa ensin pois ja asentaa sit uudestaan. Yritin jo Jerelle vihjailla, ett vois laittaa sen kuntoon, mutt sillä oli taas kiire kavereilleen. Ja mä en jaksa täsä koko iltaa istuu.

klo 21.36
Aloin sit kokeileen tuosta kirpparilta löytämästäni Fanny langasta virkata salomoninsolmuhuivia. Siitä ei kerrassaan tullu mitään, ei isolla ei pienellä koukulla. Sit kokeilin sillä kutoa tuota Fifi huivia, vaan siinä ei tuu ne reiät näkyviin juuri ollenkaan, vaikka kutospuikoilla tein. Eli se lanka jää sit johonki sileään, koska ei sillä auta mitään kuviota yrittää, ku ei se näy. Se on aivan liian 'nuppulaista' siihen. Hienosti tuli kyll nuo eri sinisen sävyt esiin. Sen nurkkaan jäädesä, alotin nyt tuosta toisesta kirpparilöydöstä (Federo) kuutoskoukulla virkkaan solmuhuivia. Pitää tehä tosi isoja 'reikiä', ett ne näkyy. Ensin kyll tuntu, ettei noin paksulla koukulla osaa etes virkata, mutt eiköhän se siitä ala lutvivuun.