Huomenna häivymme tosiaan otsikon paikkakunnalle. Ei mitään jalitsua pelaamaan, mutt tää on vaan meijän vitsi, Pargas If. Tai voihan se olla, ett sielä joutuu jalitsuaki pelaan, ku kummipoika sitä harrastaa. Onneks alko nuo helteet, jos sattuu joutuun/pääseen veneileen. Viime vuonna oli ainaki hiivatin kylmä, ku sitä harrastettiin viimeksi. Ihan kaksistaan mennään, ku nuo "lapset" joutuu oleen töisä. Joskus näinki päin. Vähä huonoa omaatuntoa potenu asian tähen. Yks asia, mitä oon aikonu tehä, jos käyään Turusa. Kysyn joltain ihmiseltä kelloa ja jos se vaan vastaa, ai ny vai, mä kyll repeen tosisaan. Musta se on niin mainio mainos telekkarisa, ai mää vai, ai ny vai, vaikka siinä kyll pistetään turkulaisia vähä halvalla. Tää on kyll rikkaus, tää suomen kieli ja sen eri murteet.

Tää alko taas vähä rönsyileen tää juttu. Takas reissusta tullaan ens tiistaina tai keskiviikkona, vieraat mukanamme. Kaks viikkoa vuodesta korkeintaan saadaan olla yksisä, niin on se kivaa.

Toppi valmistuu varmaanki reissun aikana, samoin kummipojan sukat, hyvällä lykyllä vielä huivia kerkeen tekemään, vaikka mulla iski jo hinku jonkunnäköseen hellemekkoon bikinien päälle. Tuli nää bikinikelit, niin hinku tuli siitä. Saa nähä, miten käy.