Niin, nyt saparot suorina Kärkkäisen sikapäiville. Huomena ne sit alkaa. Bongailin jo lehestä lankoja, Pop ja Hiphop 0,70 / 100 g ja Jussia 1,80 / 100 g. Eiköhän niistä jotain saa aikaan. Ja usvalähde-lamppu 15 euroa, sitä olin suunnitellu tuonne takkahuoneeseen, ny ku sen remontti alkaa olla loppusuoralla. Ja jatkoa seuraa remontin osalta. Pitäs vinttiä alkaa seuraavaksi laittaa ja sinnekki sikapäivät taitaa auttaa, laminaattia 4,90 neliö. Maaleja ja tapetteja on varmaan kans tarjouksesa. Kaikkeahan ei tuosa lehesä oo, mutt jotain vinkkejä siinäki.
Paisuu tosiaan, ku pullataikina tuo remonttijuttu. Tenavat molemmat haluaa huoneensa uusiksi ja kyllähän se jo aikaki on laittaa ne. Tuo alakerta, ku ny kohta valmistuu, saa toinen ensin muuttaa sinne, ett voi alkaa huonetta purkamaan ja sit uusiksi laittaa ja sit toisen vuoro muuttaa kellariin hetkeksi. Jospa ne ny talven aikana sais valmiiksi. Mutt vielä takkahuoneeseen ledeille kotelot jonnekki kattoon, sitä ei vielä tiijä, mihin ne laitetaan ja lattiamatto paikalleen. Sit pitäs käy ostaan joku sohva sinne. Yks päivä tuosa katteltiin sotkat ja maskut sunmuut liikkeet, millasta vois aatella. Pieni kulmasohva ois kiva, niin ois vieraspetiki siinä samalla.
Lankoja täs ootellu ny postista, mutt ei tänäänkään tullu. Ne ois pitäny lähtä matkaan heti sillo samana päivänä, ku tilasin jo aamusella. Kaiken järjen mukaan ois pitäny tänään tulla jo tänne. Voihan se olla, ett tänään menee tonne Ykan jakelukeskukseen, mutt lappu tulee vasta maanantaina. Ois vaan halunnu päästä hiplaamaan niitä lankoja. Olin kyll vähä tyhmä, ois samantein voinu tilata niitä enempiki, ku niin halpoja olivat. Onneks sikapäiviltä saa lisää.