Pikavisiitti tännekki vielä vuoden viimesenä päivänä. Joulut on vietetty ja vuoden vaihde lähestyy kovaa kyytiä. Lahjoja annettiin ja saatiin. Vieraita oli ja pitkästä aikaa vietettiin lapsijoulua. Joulupukki kävi jakamasa lahjat. Taas meneeki sit joku vuosi, ennenku pukin seuraavan kerran näkee.

Töitä ollu ihan riittävästi, joskus tuntuu, ett liikaaki. Mutt edelleen samasa paikasa pörrään. Vaihtelu kyll virkistäs, mutt ei mitään sopivaa haettavaa etes oo ollu.

Sukkia, pipoja ja kämmekkäitä valmistu pukinkonttiin, mutt niistä ei taaskaan kuvia, yllätysyllätys. Meinas olla vähä kiirekki niitten kans, ku vieraat tuli tiistaina ja viimeset sukat oli vielä puikoilla aamulla. Maanantai-iltana kudoin ensin puolille öin ja tiistaina nousin ennen seittemää ylös, ett kerkeen saaha ne valmiiksi, ennen töihin menoa. Sukat oli valmiit 10.10 ja yheltätoista alko työt. Isännän töiksi jäi sit pakkaus. Muutenki siinä isäntä vähä avusti, ku kaikki valmiit työt oli oottamasa sohvan reunalla päättelemistä, niin opetin sen sit hoitaan sen homman. Ja se jopa teki sen, sanoinki siinä, ett on se hyvä, ett mulla on se päättelykeiju, ku ite en siitä hommasta niin perusta. Taitaa olla turha luulo, ett se toista kertaa sitä tekee. Mutt toiveesa elän.

Nyt saunaan. Toivotan kaikille oikein hyvää alkavaa vuotta 2010.