Ihana päivä ollu taas vaihteeksi, johan tuota kylmää piisaski. Tänään sai jo takin jättää naulakkoon ja kaivaa taas caprit jalkaan. Itikoita oli kyll miljuunittain taas ny iltasella.
Päivällä mentiinki Ylivieskaan viemään Jereä nurtsin leikkuuseen. Ootellesa käytiin kiertään kirpparit ja Sari kävi Pentikin liikkeestä hakeen laseja.
Ny iltasella käytiin pelaan taas jalkista, ku Jossuki tuli, niin pelattiin ukot vastaan akat ja hävittiin tietenki. Ei kuiteskaan, ku akat, vaan 12-6. Sen jälkeen pelattiin yks mölkky. Janne voitti, ei mitään uutta.
Vieraat lähteeki sit huomena. Kyllä on taas outoa, ku on niin hiljasta. Näin, ku on enemmän väkiä, on tuota ääntäki koko ajan. Saas nähä, miten tottuu. Sit Jereki lähtee maanantaina oikein töihin, niin ei jäädä, ku kolmistaan päivisin ja todennäkösesti Janikaki lähtee heti hyppysälle, ku ei oo ollu kavereittensa kans kolmeen viikkoon, paitsi mitä ny perjantaina kylillä kävi. Mitään suunnitelmia ei oo loppulomaks, ku tuntuu jotenki kohtuuttomalta, jos me lähtään livistään, ku Jereki töisä on. Pitäähän sille olla ruuat valmiina, ku töistä tulee.