Eilen käytiin sit hakeen oma hovihieroja.

1988579.jpg

Tehtiin tuonne alakerran takkahuoneeseen tämmönen hierontapiste. Aurinkotuoli on ainoa tuoli täsä huushollisa, mihin tuon hilavitkuttimen voi laittaa kiinni. Ja jo oli eilen kovasa käytösä. Mä kävin siinä kolme kertaa ja isäntä kans kaks kertaa, tyttöki kävi kahesti. Ny on kipeitä kohtia lavoisa, ku ne rullat anto kyytiä, mutt tänään pitää hoitoja jatkaa, ett paranee paikat. Siinä ei kuiteskaan saa olla 15 minuuttia kauempaa kerrallaan ja sit pitää pitää vähintään 15 minuutin tauko. Ei kylläkään ihmisen takia vaan koneen. Se sammuu siis itsestään 15 minuutin kuluttua.
Samalla, ku siinä Kärkkäisellä käytiin, käytiin myös liiterisä (Lild), sielä oli vielä viime vaiko toissa viikon tarjouksesta puikkoja ja jopa lankoja jäljellä. Lankoja en ostanu, ku ei mun mielestä riittävän halpoja ja hienoja. Puikkoja ostin sit kolme pakettia, saa nähä, minkälaisia on käyttää.

1988583.jpg

Tytön sukatki tuli eilen lopullisesti valmiiksi, mutt tyttöhän vei ne, ku lihan kupista, enkä saanu niitä enää kuvattua, joten se siitä. Ja vaikka oli kova hinku päästä kutomaan uudesta efektilangasta itelle jotain, niin otin kuitenkin tuon pöytäliinan työn alle, ku siihen on ny ne langatki valmiina. Joten sillä taas mennään jonkin aikaa.