Kesä jatkuu 21,2 astetta ja aurinko paistanu täydeltä taivaalta koko päivän. Tosi ihana päivä ollu.
Aamusella alotin nurmikon leikkuun. Tallin takunen ja terassin etunen ensin, ett saatiin taas pelikenttä kuntoon. Sitt pelattiin mölkkyä tiima tolkulla. Poikahan oli taas aivan haka siinä, tais voittaa kolme kertaa. Sen jälkeen käyntiinki kaupasa ja poika jatko nurtsin leikkuuta.
Sauna lämmitettiin ajallaan, ett kerkesin vielä pyykille. Nyt kone pyörii ja kuivia vaatteita saa aamulla mukaan reissuun. Onhan tuota aivan väsyksissä koko ulkona olo päivän jälkeen. Pakattiin vaatepuoli tänään. Samoin kaikki työkalusysteemit sun muut sellaset, mitä tarttee leiriytymisen aikana. Vielä on muurinpohjapannu pesemättä. Sillä on kätsä tehä ruokaa, ku meillä on se retkikeitin, jonka päälle se sopii mainiosti.
Reissun aikana en voi kirjottaa, paitsi jos wlan toimii jossain ja toivottavasti etes jossain toimii. Ois kiva pitää matkapäiväkirjaa, ku kaikki ois tuoreesa muistisa. Aika monessa paikassa tuo wlan taitaa kuiteski toimia, ainaki caravaani lehestä oon sellasta lukenu. Tänä päivänä taitaa leiriläisten vaatimukset olla aika kovat. Huomena kuiteski mennään Paraisille ensin ja katotaan ny kauanko sielä ollaan, viimestään torstaina lähtään sieltä kuiteski jatkaan matkaa. Sillon ois tarkotus mennä hakeen se uus tuulisuoja meille autoon. Joko Iitistä tai Kotkasta, riippuen siitä, missä myyjä on.