Kyllä onki persus kipiä, ku istunu päivän tuosa olkkarin rahilla ja väkertäny noita kortteja. Pitäs ymmärtää, ettei se oo tehty pitkän ajan istumista varten. Ja tää ei etes oo mulle eka kerta, joskus aikasemminki siinä ähränny jotain ja samoin on sillonki käyny.
Ny saanu jopa vähä kudottua kypärälakkia, saa nähä mitä siitä tulee, oon menosa ny isosa aukosa ja viikset on tekemättä, silmukat oottaa puikolla valmiina suunnitteluun. Ikipäivänä tarttenu mitään ite suunnitella vaan aina ollu valmis malli, ny on pitäny kaikki tehä kantapään kautta pelkkä valokuva vaan mallina. Outo juttu koko kypärä, mutt katotaan.
Poikaki sai tänään viimein tilauspiilarit. Perjantainahan se edelliset joutu laittaa roskiin ja viikonlopun oli sit ilman niitä. Ny sai onneks uudet tilalle, huomena on ajo ja keskiviikkona menee Nivalaan radalle koko päiväksi. Eli koulustaki on pois. Muutenki sillä vähä kiire, ku pitäs koulun näyttö saaha valmiiksi tällä viikolla, muuten jos ei valmistu, joutuu tekeen sen sit neljäntenä vuonna uusiksi.
Ny vielä hetkeksi kutomaan ja sit joutaaki jo petiin, huomena onki aamutuuri ja aikanen ylösnousu.