Täälä vietetty kunnon pakkaspäivää ihan vaan sisätiloissa. Nytki on melkein 22 astetta pakkasta, eikä ulos tartte nokkaansa pistää, vaikka meinasin, ett ois voinu tänään käyä vähä käveleen. Oishan sielä tarennu, ku ois vaan pannu riittävästi vaatetta. Mä vaan en voi tuota naamaani mitenkään peittää, ku sit ei nää mitään, ku rillit on aivan huurusa. Joten seki jäi sit väliin. Kaikennäkösiä talvilajikisoja tullu seurattua telkkarista ja samalla kudottua tuota sukkaa. Eikä se vieläkään oo valmis.
Tyttö piti viedä kaverilleen päivällä ja poikaki lähti tästä Petterin kyytillä jonnekki. Olivat menosa Kärkkäiselle, vaan sanoin, ettei se enää oo auki sunnuntaisin. Ens viikonloppuna ovat kuulemma menosa Ouluun shoppaileen, jos on kaks kuskia mukaan, ku Riku ostaa sieltä samalla reissulla auton ja pitäähän siihenki olla sit kuski. Riku täyttää kuulemma vasta elokuusa 18. Petterillä alkaa nuo siviilipäivät oleen vähisä, ku 12 päivä sen pitää mennä inttiin. Siinä onki ainaki puolen vuoden rupeama sit, jos ei iske huono nakki ja joudu oleen koko vuotta sielä.
Tupakkiaski on ny loppu ja uutta ei oo aikomus ostaa. Eli neljä päivää kesti se yks aski. Taijettiin tehä alunperinki väärin, ku lopetettiin se kerralla. Nyt ku poltettu vaan se pari tupakkia, niin ei oo tullu kertaakaan semmosta tuskaa ja muitakaan niitä vierotusoireita.