Juu, aivan kypsänä... melkein koko päivä menny tietsikalla istuesa ja kuvatesa vaatteita huutonettiin. Tyttö tyhjennelly kaappejaan ja ylimäärästä tavaraa kertyny joka paikkaan lojumaan. Ja todennäkösesti täsä ei oo etes vielä kaikki. Eli kutomaan en oo kauheesti ehtiny, vaikka vapaapäivä ollu.
Äskettäin sit käytiin vielä Kärkkäisellä ja kirppiksiltä katteleen, näkyskö sopivaa sohvaa tuonne kellarikertaan. Ei ollu vieläkään. Jos ei tytön huoneen rempan aikana sitä löydy käytettynä, on pakko ostaa sit uus. Huutiksestaki yrittäny kattella, mutt ei oo tarpeeksi lähellä ollu sopivan näköstä ja kokosta, ett ois kantsinu lähtä huuteleen. Tänään kyll bongasin huutiksesta renkaat ja vanteet mahollisesti aska-autoon. Laitoinki omistajalle viestiä pulttijaosta, ett tietäs kantsiiko niitä alkaa huuteleen. Yhä edelleen ollaan ilman vanteita, vaikka viime keväänä jo yhet ostettiin (liikkeestä), mutt ku tuli renkaiden vaihto eteen, eihän ne passanneet kuiteskaan. Onneks saatiin palauttaa ne. Nyt jälleen mehtästetään vanteita, ettei tarttis vanteilta vanteille talvirattaita vaihtaa. Tyyristä lystiä seki.
Kärkkäiseltä vielä ostin kaks kerää Red Heartin Atlanta lankaa, nyt persikan värisenä. Kaks vaaleenpunasta on vielä jemmasa. Ja sitä vaaleanturkoosia tuhoan tuohon Fifiin.